Deze periode staat er iets heel speciaals op de agenda.

In de wereld van vitaliteit en gezondheid binnen bedrijven kan de informatie soms overweldigend zijn. Daarom lanceren we een nieuwe reeks mini-masterclasses over PMO’s en PAGO’s! Hiermee maakt u in korte tijd kennis met de belangrijkste inzichten.

Vanuit onze expertise zullen we exclusieve inhoud delen over PMO’s en PAGO’s. Al uw vragen zullen worden beantwoord in onze mini-masterclasses. Tijdens deze mini webinar kunt u ook uw vragen stellen via de chat, zodat ze direct worden beantwoord.

U kunt deze mini-masterclasses GRATIS bijwonen, door u in te schrijven via de onderstaande links.

mini-masterclasses PMO's Keurdokter

Mini-Masterclass 1: Wetgeving Gezondheid en Welzijn op de Werkvloer

24 oktober, 16.00 uur

In deze Mini-Masterclass leert u alles over de verplichte PMO’s. Wat zegt de wet precies? En hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie volledig voldoet aan alle regelgeving zonder onnodige stress?

Wij helpen u stap voor stap door de regelgeving heen, zodat u direct in actie kunt komen!

 Mini-Masterclass 2: De Impact van een PMO

7 november, 12.00 uur

Hoe kunnen PMO’s bijdragen aan gezondere, productievere medewerkers? In deze sessie bespreken de impact die u als werkgever kunt maken voor uw werknemers doormiddel van een PMO of PAGO.

We bespreken de concrete voordelen die u kunt verwachten voor zowel uw medewerkers als uw bedrijf. Ontdek hoe PMO’s helpen ziekteverzuim te verminderen, het werkgeluk te vergroten en uw organisatie toekomstbestendig te maken.

Mini-Masterclass 3: Ervaring van onze Klant – PMO’s in Actie

28 november, 16.00 uur

De praktijk spreekt altijd het meest tot de verbeelding. In deze laatste Mini-Masterclass delen we het verhaal van een van onze klanten. U krijgt een uniek inzicht in hoe deze medische keuringen hun organisatie hebben veranderd.

Schrijf u nu in en mis deze waardevolle kans niet om uw kennis te vergroten en direct praktische handvatten te krijgen voor een gezondere werkplek. Bent u erbij?