Medische keuringen in Almere

Woont u in de buurt van Almere en heeft u een medische keuring nodig? Bijvoorbeeld een rijbewijskeuring, keuring voor de taxipasbodemsaneringskeuringenbuitenlandkeuringenverzekeringskeuringen  (klik hier als uw keuring er niet bij staat).
Dan bent u bij Keurdokter aan het juiste adres.
Jarenlang waren we gevestigd achter het Flevo Ziekenhuis – in Flevoburen. Sinds heden keuren we wekelijks op de nieuwe locatie:

  • Keurdokter Almere
    W. Dreesweg 6
    1314 VB Almere

Deze keurlocatie is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Gebouw W. Dreesweg 6 te Almere. Nieuwe keurlocatie Almere

Maak telefonisch een afspraak:

0228 – 543 903

Soorten keuringen Almere

De BIG-geregistreerde artsen van Keurdokter voeren verschillende soorten medische keuringen uit in Almere. O.a.:

CBR Rijbewijskeuring B Personen auto Dit is nodig wanneer er om medische redenen een keuringsverslag nodig is die door een arts ingevuld dient te worden. Ook wanneer u de leeftijd van 75 bereikt stuurt het CBR u langs de keuringsarts. Wij werken met het Zorgdomein. Hierdoor hoeft u enkel de (digitale)ZD-code mee te nemen naar de afspraak. De arts kan uw gegevens gelijk doorsturen naar het CBR.

CBR Rijbewijskeuring CDE Heeft u een groot rijbewijs? Dit is het geval wanneer u buschauffeur bent of vrachtwagenchauffeur. Alle categorieën vallen hieronder (C, C1, CE, C1E, D, D1, DE en D1E). De keuring is (normaal gesproken) 5 jaar geldig. Het handigst is om deze gelijk te laten lopen met uw bijscholing code 95 en/of geneeskundige verklaring (medibus-pas). U kunt dit doorgeven aan ons wanneer u een afspraak maakt.

Medibus-pas Wanneer u werkzaam bent als buschauffeur heeft u naast het D-rijbewijs ook een geneeskundige verklaring nodig. Dit was voorheen bekend als de medibuspas. U dient daarom naast de keuring voor het CBR ook gekeurd te worden door een bedrijfsarts. Door deze keuringen te combineren hoeft u maar 1x langs te komen waardoor ook de data op uw pasjes gelijklopen.

Bodemsaneringskeuring Werkt u in de vervuilde grond? Volgens de CROW400 is een medewerker in deze sector verplicht om periodiek een medische keuring te ondergaan. Er zijn 3 verschillende gradaties van de bodemsaneringskeuring: A, AB en ABC. Hierbij is het belangrijkste verschil of u werkt met buitenlucht afhankelijke of buitenlucht onafhankelijke adembescherming.
De bodemsaneringskeuring ABC is niet mogelijk op onze keurlocatie in Almere. Heeft u meerdere medewerkers die hiervoor gekeurd dienen te worden? Wij komen eventueel bij u op locatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Medische keuring buitenland Gaat u voor langere tijd in het buitenland wonen en/of werken? In sommige gevallen is een health certificate nodig die is afgegeven door een arts. Heeft u een formulier ontvangen of is een standaard gezondheidsverklaring voldoende? Keurdokter is bevoegd om deze keuringen uit te voeren. Door onze jarenlange ervaring in expatkeuringen zijn onze artsen op de hoogte van de actuele eisen.
Bij sommige keuringen voor aanvraag van het visum is bijvoorbeeld extra bloedonderzoek of een thorax-foto nodig. Keurdokter heeft goed contact met het Flevo Ziekenhuis waardoor de afspraak bij de radioloog op dezelfde dag gepland kan worden. Alle onderzoeken kunnen op 1 dag plaatsvinden waardoor u maar 1x hoeft langs te komen.

Bereikbaarheid

Zoals al onze keurlocaties is ook keurlocatie Almere uitstekend te bereiken. Of u nou uit omgeving Zeewolde, Harderwijk of Dronten komt, de locatie is goed aan te rijden en u kunt ook nog gratis parkeren voor de deur.
Ook wanneer u per trein reist, is het een klein stukje lopen vanaf het station.

Auto:

Komt u met de auto? Dan kunt u het beste via de A6 de borden richting Almere volgen.

  • Klik hier voor de routeplanner naar W. Dreesweg 6, Almere. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid naast het gebouw.

Openbaar vervoer

Reist u met het openbaar vervoer? Neem dan de trein naar station Almere Centrum. Vanaf hier is het ±9 minuten lopen naar onze locatie. U volgt hierbij de busbaan vanaf het busplein in noordelijke richting. Neem de 2e straat linksaf (J.G. Suurhofstraat).

  • Klik hier voor uw looproute naar W. Dreesweg 6, Almere.

Wilt u een afspraak maken in Almere of op één van onze andere locaties? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Bellen kan uiteraard ook: 0228 – 543 903.

Locaties Keurdokter: Almere, Andijk, HeerhugowaardHoorn, Texel & Zaandam.